Marina Friesland

Welkom bij Beaufort Watersport in Woudsend, Friesland.

Centraal tussen de Friese meren. Vlak bij Sneek, Heeg, Stavoren, Lemmer en het IJsselmeer.
Vlieg als een vogel over onze haven met onze Live webcam

Kom ons testen. Eerst proefliggen. Daarna pas beslissen of u wilt blijven liggen. Vraag naar de voorwaarden.

 

Jachthaven Friesland

De jachthaven in Woudsend-Friesland is ruim van opzet, water en elektra op de steigers, moderne sanitaire voorzieningen. Wij wonen op de haven en dus altijd aanspreekbaar. Een veilig idee.  Waar u ook heen vaart; IJsselmeer/Waddenzee kan via Lemmer, Workum Stavoren en Makkum, Sneek/Sneekermeer/Grauw zijn te berijken via IJlst en het prinses Margrietkanaal. Afhankelijk van wind, weer of doel kan je vanuit onze haven alle kanten op. En dat met de eerste 3 uur varen zonder bruggen.  Een unicum voor Friesland.

 

Jachthaven Woudsend

Onze jachthaven ligt net buiten de pittoreske dorpskern van Woudsend, met zijn vele winkels en gezellige horeca gelegenheden. Visserij, handel en scheepvaart kenmerken de geschiedenis van dit oude Friese stadje. Zaken die tot grote bloei konden komen door de gunstige ligging aan het water van de Jachthaven in Woudsend

 

Rust

Heerlijk rustig en altijd iemand die een oogje in het zeil houdt.

 

Van harte welkom

U bent van harte welkom in onze Jachthaven te Woudsend. Gratis warm water voor de douche en zelfs het toiletpapier verzorgen wij. Geen welkom zonder koffie, thee en gekoelde frisdrank. Staan altijd gratis ter beschikking.